Project Description

Elsker du jobben som operasjonssykepleier, men ønsker deg bort fra turnus? Privatsykehuset Haugesund er på jakt etter deg som ønsker å gjøre en forskjell. Som operasjonssykepleier trives du på operasjonsstuen og er faglig trygg, samtidig som du trives med administrative arbeidsoppgaver. Vi har en 100% dagstilling som venter på en engasjert operasjonssykepleier, som vil påvirke egen arbeidsuke.

Du er effektiv og ikke redd for å ta i et tak. Du bretter opp ermene og jobber til kl 17 om det trengs, samtidig som du ved neste anledning kan ta langhelg med god samvittighet. Som person er du strukturert og trives med varierte arbeidsoppgaver. Pasientene setter du i fokus og du er serviceinnstilt. Du brenner for å gi det lille ekstra, selv om det lille ekstra kanskje ikke er en typisk arbeidsoppgave for deg.

Privatsykehuset Haugesund kan tilby deg en inkluderende arbeidshverdag hvor akkurat du har stor betydning for både arbeidsmiljøet og driften. Vi er en liten gruppe ansatte og hver enkelt blir hørt. Er du den rette operasjonssykepleieren for oss?

Interessert? Ta kontakt med rekrutterer i IR Helse, Stine Brattland, M: 958 55 552, eller driftsleder ved Privatsykehuset Haugesund, Elin Haug, M: 41294031, for en uforpliktende prat. Du kan også sende en mail til mail@irhelse.no – så tar vi kontakt med deg!