Project Description

IR Helse er på jakt etter sykepleiere til hjemmebaserte tjenester, som trives med varierte oppgaver og en spennende pasientliste! Vi ser etter deg som er engasjert og faglig flink. Du er selvstendig og evner å ta beslutninger i en hektisk hverdag. Samtidig er du en teamarbeider som bidrar til et allerede godt etablert arbeidsmiljø.

Oppdraget har oppstart snarest – og har en varighet ut februar 2021. Stillingene er i utgangspunktet 100%, men vi ønsker også å komme i dialog med sykepleiere som har mulighet for å jobbe deltid – eller ta ekstravakter.

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som sykepleier
  • Gode skriftlig og muntlig fremstillingsevne (ved morsmål utenfor Skandinavia må det fremlegges dokumentasjon på bestått B2-nivå i norsk)
  • Sertifikat kl B
  • Gyldig politiattest

IR Helse kan tilby deg gode lønnsbetingelser og en variert arbeidshverdag! Vi er opptatt av at det skal lønne seg å gi av egen tid. Har du noen uker du er tilgjengelig og ønsker å tjene noen ekstra kroner?

Interessert? Ta kontakt med Stine Brattland, M: 958 55 552 for en uforpliktende prat, eller send en mail til mail@irhelse.no – så tar vi kontakt med deg!