Hjelp Luzie slutter!

Etter to år skal Luzie slutte som HR Sykepleier hos oss. Det er både trist og gledelig. La oss begynne med det triste først. Luzie er en flott person og god bidragsyter til arbeidsmiljøet vårt. Hun har vist seg å være uredd, dyktig og intelligent, noe som har gjort henne til en dyktig relasjonsbygger både med våre kunder og vikarer. Som daglig leder har jeg mottatt mange positive tilbakemeldinger om jobben hun har gjort. Hennes bidrag til å styrke merkenavnet til IR Helse når det kommer til leveranser av lege- og sykepleievikarer, verdsetter vi høyt. Vi vil savne henne og ønsker henne alt det beste i hennes nye utfordringer.

Så hva er egentlig gledelig med at Luzie slutter?

Luzie kom til oss fordi hun hadde lyst å jobbe med HR samtidig som hun ikke hadde lyst å gi slipp på sykepleieryrket. Personlig syns jeg sykepleierutdanningen og erfaringen blir for lite feiret. Vi hører stadig om at om alle sykepleierne hadde kommet tilbake til yrket så hadde vi ikke hatt noen sykepleiermangel. Det er en skrekkelig tanke. Det vil være det samme som å påstå at alle som tar en BSc i regnskap og revisjon skal jobbe med det hele livet. Ser du på de som jobber som økonomisjef i dag tror jeg 50% eller mer begynte karrieren som regnskapsfører eller revisor. Det betyr ikke at alle som begynner karrieren med regnskap eller revisjon skal ut av det yrket, men vi må være åpne for at den jobben det passer at vi begynner karrieren med ikke i alle tilfeller vil være den jobben det passer å avslutte karrieren med. Hos IR Helse har vi rekruttert sykepleiere til HR stillinger i flere år og har utelukkende positive erfaringer med det. Sykepleierbakgrunnen passer selvsagt til mye annet også, med en BSc utdanning i bunn og en jobb der man er i kontakt med og samarbeider med alt fra pasienter, pårørende, ledelse og tverrfaglige team på jobben rundt seg er det lettere å spørre om hva man ikke kan jobbe med når man som sykepleier. Rekrutterings- og bemanningsbransjen som vi er en del av er en av de største bidragsyterne av kandidater til HR stillinger andre steder. Da passer det på en måte bra, og det er gledelig at Luzie har fått smaken på den type arbeid og ønsker å rendyrke det enda mer. Vi burde utdanne flere sykepleiere og selvsagt feire de som forbli i yrket hele yrkeslivet, men vi bør også feire de som tar med seg kompetansen til andre arbeidsplasser og bidrar der.

Vil du at vi kontakter deg for å fortelle mer om hvordan det er å jobbe hos oss?

La IRHelse kontakte deg


Men HJELP!

Luzie slutter, vi trenger derfor en ny HR Sykepleier/Lege på vårt kontor i Haugesund (Frakkagjerd) i tillegg til den vi allerede skulle lyse ut i Stavanger. Kjenner du noen som kan være riktig for oss?

Ta kontakt med oss eller søk direkte på de utlyste stillingene som HR Sykepleier/Lege enten i Haugesund eller Stavanger

Oda Engelsgjerd Nes
Oda Engelsgjerd NesRekrutterer/HR Sykepleier
Torgrim Andersen
Torgrim AndersenDaglig Leder