Er du Sykepleier eller Lege?

Har du lyst til å være den som kommer med løsninger på bemanningskrisen i helsevesenet? For å være en god rekrutterer av leger, sykepleiere og ledere til helsevesenet er din erfaring fra somatikken viktig for oss.

Ønsker du å jobbe som HR Sykepleier/Lege i Stavanger eller Haugesund? Vi har to ledige 100% stillinger:

 

 

Din kompetanse knyttet til prosedyrer og sykehus eller kommunehelsetjenesten vil komme godt med hos oss. Rekruttering og bemanning kan vil vi lære deg. I det somatiske trives du i møte med folk, og du får energi av å kunne hjelpe andre. Jobben gir deg mye, men du lurer på om det er på tide å ta med seg erfaringene dine over i en ny hverdag. Innleie og Rekruttering Helse (IR Helse) er som navnet tilsier et bemannings- og rekrutteringsselskap som fokuserer på leveranser av leger, sykepleiere og ledere til helsevesenet.

Vil du bli min kollega?

Dette er Oda Elisabeth Engelsgjerd Nes, hun jobber i dag på kontoret vårt på Forus. Før hun kom til oss har hun jobbet som sykepleier både på legevakt og sykehus. Oda startet hos oss sommeren 2022 og har siden oppstarten vært en god bidragsyter både i dag-til-dag aktiviteten med rekrutteringer, og leveranser av fastlegevikarer og sykepleiere til våre kunder. For å gi et best mulig bilde av hvordan det er å jobbe hos oss, har stilt noen spørsmål til Oda om dette. 

 

 

Hvordan er arbeidshverdagen din i IR Helse?
Arbeidsdagene i IR helse er veldig varierte og vi har stort sett mye å henge fingrene i. Noen av tingene vi jobber med er å følge opp e-poster, behov hos allerede eksisterende kunder, finne nye kunder, finne nye vikarer, ha intervjurunder med vikarer, følge opp etter intervjuene med referansesjekker og ha en god dialog for å finne riktig oppdrag til den enkelte kandidat. Vi følger også opp vikarer som allerede er i oppdrag, med møter og jevn kontakt gjennom oppdrag. Arbeidsdagene legger jeg helt opp til selv. Dersom jeg får spørsmål om å ta vakter hos kunde, og jeg ser at det lar seg gjøre i forhold til kontordagen min, så hjelper jeg gjerne! Det betyr at vi som jobber som HR sykepleiere via IR helse får muligheten til å beholde det praktiske med sykepleierfaget, og får holdt vedlike vår kunnskap og erfaring, samtidig som vi jobber med HR.

 

 

Hvordan var overgangen fra kommunehelsetjenesten?
Grunnen til at jeg søkte på denne stillingen var fordi jeg alltid har synes at det å jobbe med HR virket spennende. Jeg husker at jeg tenkte at denne stillingen må være perfekt for meg; man får både jobbe som sykepleier, pluss jobbe med HR. Dette har vist seg at det var så gøy som jeg så for meg. Jeg ønsker å legge vekt på den fleksibiliteten denne jobben har, at man kan styre sin egen hverdag fra uke til uke er unikt. Vi har også fått tilbakemeldinger på at både kunder og vikarer opplever en trygghet i det å bruke vikarbyrå som har helsepersonell i administrasjonsstillinger, da vi har mye kunnskap om det å jobbe som sykepleiere selv, samt at vi har forståelse for hva kunden ønsker. Jeg synes det er kjekt å kunne bidra i helsevesenet ved å kombinere mine egne vakter som sykepleier med å hjelpe bemanningsforespørsler

 

Jeg får også være med på lunsjmøter, konferanser o.l., samt at jeg nå skal ta utdanning som HLR instruktør slik at vi kan tilby årlige kurs til vikarer og kunder. Jeg stortrives med at man har muligheter til å utvikle seg faglig.

Hvordan var overgangen fra legevakt? Hva er spesielt med å jobbe som HR sykepleier?
Overgangen var jo så klart stor, da jeg aldri hadde jobbet rein dagstilling, ei heller aldri sittet på kontor. Likevel kunne jeg ikke la muligheten gå fra meg, da denne stillingen virket perfekt for det type livet jeg har, med små barn og forpliktelser til alle døgnets tider på hjemmebane. Fleksibiliteten denne jobben gir meg er derfor helt gull. Man går jo litt bort i fra det praktiske innenfor sykepleie for en liten periode i opplæring av å jobbe med HR, nye systemer, ny arbeidshverdag osv., men det får man jo tilbake etter hvert som man begynner å jobbe ukentlig ute hos kunde selv. Kombinasjonen av dette er utrolig gøy og lærerik.

Har du spørsmål direkte til Oda kan du nå henne på telefon 958 55 554 

 

Våre lokaler på Forus

Våre lokaler på Forus

Fra våre kontorer i Stavanger og Haugesund løser vi problemer for kunder i hele landet. Vi har gode erfaringer over flere år med sykepleiere som jobber i skjæringspunktet mellom sykepleie, HR og bemanning. Som godkjent leverandør ved SUS, og med rammeavtaler hos flere lokale kommuner, samt mange gode kunder over hele landet ligger forholdene til rette for du virkelig kan gjøre en forskjell.

Hver dag jobber vi hardt med løsninger for bemanningskrisen i helsevesenet. Vårt mål er at heltene som jobber der i større grad skal oppleve at de strekker til og at de har nødvendig tid til sine pasienter og oppgaver. Ønsker du å være med å hjelpe til, slik at flere får løst sine bemanningsproblem på en måte som gjør at både ansatte og pasienter får en bedre hverdag? Dette arbeidet vil i hovedsak foregå på dagtid, men det er nødvendig at du kan ta vakter både dag og kveld. Det er ikke krav med natt, men kan være en fordel. Den somatiske delen av jobben vil utgjøre 20-40% av stillingen. På denne måten vil du kunne utvikle nye ferdigheter innen HR og rekruttering, samtidig som du ikke mister faget ditt, men antageligvis også utvikler deg videre som somatisk. 

Arbeidsoppgavene vil inkludere, men ikke være begrenset til:

 

  • Behovskartlegging
  • Kundebesøk
  • Identifisering av kandidater
  • Intervju og referanseintervju
  • Testing
  • Øvrig bakgrunnssjekk
  • Presentasjon av løsninger til kunde
  • Personalansvar og oppfølging av vikarer

 

Interessert?

Ta kontakt med meg eller send inn din søknad her HR Sykepleier/Lege

 

 

Torgrim Andersen

Torgrim Andersen

Daglig Leder
Telefon +47 526 95 260
Mobil: +47 901 55 553
E-post: torgrim@iogr.no