Project Description

Er du en erfaren jordmor som ønsker fleksibilitet i arbeidet?

Er du en dyktig jordmor med lang erfaring som ønsker å jobbe fleksibelt og på dine egne premisser? Hos oss får du muligheten til å bidra til å gi den best mulige omsorgen og behandlingen til våre pasienter, samt være en viktig del av et tverrfaglig team.

Ansvar for å følge opp gravide kvinner og bidra til best mulig omsorg

Som jordmor på hos en av våre sykehuskunder vil du ha ansvar for å følge opp gravide kvinner gjennom hele svangerskapet, inkludert å utføre graviditetstester, gi råd og veiledning om svangerskap og fødsel, og gjøre fødselsobservasjoner. Du vil også ha ansvar for å administrere smertestillende medisiner og andre smertelindrende tiltak under fødselen, samt hjelpe til med amming og nyfødtomsorg.

Godt ivaretatt som vikar i en fleksibel arbeidshverdag

Som vikar hos oss vil vi jobbe for at du opplever deg ivaretatt og at forholdene ligger best mulig til rette for at du skal være den beste versjonen av deg selv på jobb. Dersom du velger å ta et reiseoppdrag er det viktig for oss at du blir godt ivaretatt på arbeid, men også at du får reise og bolig som gjør at du får restituert skikkelig mellom vaktene. Er du interessert i å bli en del av vårt team der du vil bli satt pris på og kan jobbe på dine egne premisser, ta kontakt for en hyggelig prat

Oda Engelsgjerd Nes
Oda Engelsgjerd Nes
HR Sykepleier