Project Description

Hvilke historier har du å fortelle når fastlegekrisen er over?

Vårt behov for fastlegevikarer over hele landet er stadig til stede, og som vikar hos oss vil du få muligheten til å jobbe med et mangfoldig spekter av mennesker i ulike livsfaser. Dersom du er spesialist og ønsker å bidra samtidig som du opplever dine historier så vil vi snakke med deg. Foruten spesialisering innen allmennmedisin, har vi god erfaring med spesialister innen kirurgi, indremedisin, revmatologi, fysikalsk medisin og rehabilitering, arbeidsmedisin med flere. Det er krav om å ha gjennomført LIS 1 og det er en fordel med erfaring fra fastlegepraksis og legevakt

Du skal høre mye!

Noen kan selvsagt fortelle om hvor grovt mye penger de tjente, men det blir garantert ikke de beste historiene. Tenk deg å kunne fortelle om tiden du hjalp en eldre dame med å få på plass et nytt høreapparat, og hvordan hun til slutt kunne høre barnebarna sine lete etter påskeegg igjen. Overraskelsen du fikk når hun ville levere tilbake høreapparatet for å få ro og fred. Eller kanskje du har vært med på å hjelpe en ung mann med å få behandling for sin akne, og hvordan sprakk og sprutet over fjeset og håret til bygdas første mannlige helsesykepleier (han som seinere ble helseminister). Og husk på tiden du møtte en pasient som var i ferd med å løpe maraton, men som plutselig fikk en skade midt under løpet. Du hjalp ham med å komme seg gjennom smertene, og hvordan han til slutt klarte å fullføre maratonløpet på en meget god tid med din hjelp. Hvordan du etterpå oppdaget at sykepleier hadde feildosert nok til at både mannen, sykepleier og du burde være glade for at antidoping Norge ikke var til stede.

Gode vikarer selv i tøffe tider

Vi er et lite bemannings- og rekrutteringsbyrå, men vi kjennetegnes av at vi leverer gode vikarer selv når de andre sliter. Samtidig er vi opptatt av at våre vikarer blir satt skikkelig pris på og får muligheten til å utvikle seg videre som fagpersoner. Er du interessert i å bli en del av vårt team og samle på deg spennende historier fra dine fastlegevikaroppdrag, ta kontakt eller legg igjen kontaktinfo i chat-boxen.

Oda Engelsgjerd Nes
Oda Engelsgjerd NesRekrutterer/HR Sykepleier
Torgrim Andersen
Torgrim AndersenDaglig Leder