Project Description

Med økende oppdragsmengde til både kommuner og sykehus over hele landet har vi og våre kunder behov for sykepleiere som ønsker å jobbe når det passer. Er du en faglig dyktig sykepleier som tar ansvar og liker å reise?

Vi søker:

5 Reisesykepleiere som er klar til å jobbe i sommer

Et typisk reiseoppdrag kan vare fra 1 uke til 1 år, men det vanligste er oppdrag som varer mellom 1 og 6 måneder. Vi har et godt team som hjelper med din onboarding/oppstartsveiledning slik at vi på forhånd i best mulig grad vet hvilke utfordringer du kan møte på og gjør det vi kan for at du skal være best mulig forberedt. Som reisesykepleier hos IR Helse vil du få nye impulser og utfordringer som kan utvikle deg videre. Vi har gode betingelser, både i form av lønn, bonus og fritid. Typiske oppdrag vil være i kommune- eller spesialisthelsetjenesten, og det er dermed både mulighet for oppdrag i hjemmetjeneste, sykehjem, sengepost på sykehus og andre avdelinger.

Interessert?

Send oss en søknad eventuelt registrer din interesse enkelt med ditt mobilnummer, eller ta direkte kontakt for å få svar på eventuelle spørsmål.

Oda Engelsgjerd Nes
Oda Engelsgjerd NesRekrutterer/HR Sykepleier
Torgrim Andersen
Torgrim AndersenDaglig Leder